Steve Wozniak til Norge

Steve Wozniak til Norge

Apple-gründeren deltar på Norges største it-arrangement, IT-tinget, i september.

Den årlige it-konferansen IT-tinget arrangeres i år for 28. gang, og ingen ringere enn Apple-gründer Steve Wozniak, mannen som av mange regnes som den personlige datamaskinens far, kommer for å delta.

I sitt foredrag vil Wozniak blant annet snakke om hvorfor Apple i dag er et av verdens mest verdifulle selskap, og hva som fikk ham og medgründer Steve Jobs til å gjøre de valgene de gjorde før og etter etableringen av Apple i 1976.

- Wozniaks foredrag gir en unik mulighet til å få innblikk i tankegodset som ligger til grunn for Apples enorme og verdensomspennende suksess. Jeg ser med stor spenning frem til å møte Wozniak på IT-tinget 21. og 22.september, og gleder meg over at han takket ja til vår invitasjon om å delta, forteller konsernsjef Terje Mjøs i EDB ErgoGroup i en pressemelding.

Foredragsholdere på IT-tinget 2011

Til årets IT-ting kommer et knippe svært kompetente ledere og eksperter. I tillegg til Steve Wozniak, kommer blant andre Adam S. Ikdal, administrerende partner ved The Boston Consulting Groups Oslo-kontor som vil diskutere de viktigste trendene som vil forme IT-industrien mot 2015.

Sven Langerak, Director, IT Operations & Solutions, Posten Norge. Langerak forteller om erfaringene med både implementering og forvaltning av en cloud-basert løsning for kundeservice, som er tett integrert med andre IT-løsninger i konsernet.

Ståle L Hagen, advokat/partner, SIMONSEN Advokatfirma gir oppskriften på hvordan man skal navigere i jussen i nettskyen.

Andre spennende navn er blant annet Chris Rae, Vice President Cloud Solutions i CA Technologies, Jens Ulltveit-Moe, grunnlegger og administrerende direktør i UMOE, og Cornelia M. Ruland, forskningssjef ved Senter for pasientmedvirkning, Oslo Universitetssykehus.

Globale trender

Den røde tråden for årets konferanse er "Get Ready", med vekt på beredskap for globale trender som Cloud, nye samhandlingsløsninger og moblilitet. Særlig aktuelt i år er temaet "Bring your own technology" som ser på hvilke utfordringer som oppstår når konsumenter adopterer ny teknologi mye raskere enn hva arbeidsgiver kan tilby. Fenomenet kalles "Consumerisation" og er ifølge analysebyrået Gartner en av de viktigste IT-utfordringene i årene fremover.

IT-tinget holdes i Tønsberg 21 og 22. september.

Enterprise