Sunn vekst i Itum

Sunn vekst i Itum

- Vi er fornøyd med fjorårets omsetningsvekst og forventer enda større vekst i 2007, sier administrerende direktør Gunnar Aarhus.

Omsetningen økte med 18 prosent fra 2005 til 2006. I første kvartal 2007 etablerte selskapet seg i Vest-Agder og i Oppland.

I 2006 omsatte selskapet for 187 millioner kroner, og i første kvartal 2007 havnet omsetningen på 50 millioner kroner. Første kvartal bød på et resultat på 2,2 millioner.

- Vi har hatt vekst innen alle produktområder men den største veksten har vi fått innen tjenester og outsourcing. Aktiviteten i første kvartal 2007 har også vært meget bra. Vi ligger godt foran fjoråret i omsetning og resultat, sier Aarhus.

Avdelingene i Vest-Agder og Oppland vil først komme med på tallene for 2.kvartal.

Som i fjor

Resultatet i 2006 ble omtrent på linje med tallene for året før.

- Det er vi fornøyd med. I fjor høst brukte vi mye ressurser på omstrukturering og etableringen av franchisemodellen vi ruller ut i inneværende år, opplyser Aarhus. I løpet av 2007 skal Itum opp med inntil ni nye kontorer og være landsdekkende.

- Vi jobber konkret med nye kontorer i Stavanger, Bergen, Nord-Vestlandet, Nordland og Tromsø, sier Aarhus.

Itum ble etablert 1. august 2000 og har 115 medarbeidere. Selskapet er etablert i Kongsberg, Oslo, Trondheim, Skien, Tønsberg, Østfold, Drammen, Larvik, Kristiansand, Farsund, Flekkefjord og Oppland.

Les flere resultatsaker i Bransje

Les om:

Enterprise