Svensk kontrakt for norske Escenic

Svensk kontrakt for norske Escenic

Mediahuset til Svenska Dagbladet skifter til publiseringsløsningen fra Escenic.

SvD Nye Medier bytter ut sitt nåværende webpubliseringssystem med Escenic. Escenic Media System blir i første omgang brukt på på www.svd.se og www.e24.se.

Escenic er leverandør av løsninger for innholdspublisering (Content Managing) til ulike kanaler.

- Escenics gode rykte og sterke posisjon i det lokale markedet gjorde Escenic Media System til et attraktivt valg for Svenska Dagbladet. Nettet blir bare viktigere og viktigere som inntektskilde. Vi trenger et omfattende, pålitelig og fleksibelt verktøy som kan støtte veksten i vår organisasjon, sier Johan Møller i SvD New Media i en pressemelding.

Landsdekkende

- Svenska Dagbladet er en ledende landsdekkende morgenavis. I tillegg, har konsernet noen av de raskest voksende sitene i Sverige. Vi er glad for at SvD gjør en strategisk beslutning om å erstatte teknologi og velger en løsning fra Escenic. Dette er vår tredje store kontrakt i Sverige de siste to månedene, sier Tom Skolbekken, salgssjef i Escenic.

SvD er et mediahus med den trykte avisen Svenska Dagbladet og flere siter på nett, som SvD.se, E24.se, Jobb24, minTur.se, og Tasteline.com. Svenska Dagbladet er en ledende landsdekkende morgenavis med et opplag på ca 200.000.

Escenic Content Engine, brukes av mer enn 400 websiter i over 12 land inklusive ledende media- og nyhetsformidlere. Andre brukere er: Selskaper, kommunale og statlige siter, og løsninger for Inter-, Intra, og Ekstranett.

Les mer om kontrakter i Bransjen.

Enterprise