Telecomputing til topps i Sverige

Telecomputing til topps i Sverige

Sveriges største leverandørundersøkelse viser at norske Telecomputing er best likt blant kundene hos söta bror.

Det svenske analyseselskapet Radar Group har undersøkt hvor fornøyd kundene er med sine leverandører i kategoriene infrastruktur, ressurskonsultasjon, outsourcing og drift samt virksomhetsløsninger.

Trofaste kunder

I kategorien outsourcing og drift var det norske Telecomputing som fikk høyest poengsum, etterfulgt av Dicom Datautveksling, Visma, GDM og Ninetech.

- Vi er meget stolte av å få denne tilbakemeldingen fra våre kunder. Resultatet fra denne undersøkelsen gir oss inspirasjon til å jobbe enda hardere. Våre kunders behov er i stadig utvikling, og TeleComputing arbeider med å bli stadig mer markedsorientert og tilby tjenester som understøtter våre kunders forretningsdrift, sier Johan Wernberg, adminstrerende direktør i TeleComputing Sverige.

Han mener mye tid på evaluering er oppskriften på trofaste kunder.

- Vi bruker mye ressurser på evaluering og utvikling av systemer og rutiner for å sikre at vi kan leve opp til våre kunders forventninger. Samtidig jobber vi mye med tiltak for å sikre drifts-sikre og stabile leveranser, fortsetter Wernberg i pressemeldingen.

Totalvinneren

Innen området infrastruktur var det selskapet Caperio som toppet i Sverige. De får også høyeste poengsum alle kategorier sett under ett.

- Vi har jobbet hardt for å nå den posisjonen. Å få så gode tilbakemeldinger fra våre sluttkunder gir oss mer energi og vilje til å jobbe hardere, sier administrerende direktør Christer Haglund ifølge Caperios hjemmesider.

Best for de minste

I rapporten peker Radar Group på at mindre foretak gjør det bedre enn de største.

- Felles for de fire områdene er at de største selskapene er underrepresentert. Sett i forhold til markedsandel ser det ut til at de største leverandørene har et steg igjen for at kundeopplevelsen skal oppleves bedre, skriver selskapet i rapporten.

I kategorien ressurskonsultasjon er det Fujitsu som topper, etterfulgt av konkurrenter som Sigma, Cypoint, It-Assistans og Kontract Services.

Innen virksomhetsløsninger så oppfatter kundene Agnitum som den beste leverandøren, etterfulgt av Logica, Acando, Istone och Connecta.

Les om:

Enterprise