Tieto lanserer nytt finanskonsept

Tieto lanserer nytt finanskonsept

Tietos nye finanskonsept kombinerer elektroniske banktjenester, mobile løsninger, kanalintegrasjon og forbrukerorientert servicedesign i en og samme løsning.

- Virksomheter innen bank og finans kan tilby kunder en helt ny serviceopplevelse, sier administrerende direktør i Tieto Norway Kolbjørn Haarr i en pressemelding.

Bred erfaring

Haarr tror at løsningen deres kan gi virksomhetene et konkurransefortrinn.

- Tieto Financial Services fokuserer på å integrere kanaler i samme system. Dette nye konseptet gir våre kunder konkrete fordeler som følge av vår brede erfaring om integrasjonsløsninger som vi har fått gjennom tilsvarende arbeid innenfor andre bransjer, forteller han.

Endring i forbrukeratferd

Det nye konseptet vil hjelpe forbrukerne å holde oversikt over finansielle tjenester og gi dem personlig oppfølging.

- Finansielle virksomheter har en rekke utfordringer i forbindelse med store endringer i forbrukeradferd og forventninger til service, som følge av for eksempel bruken av mobile løsninger. Vi hjelper våre kunder med å overgå forbrukernes forventninger til bank og finanstjenester ved å gjøre tradisjonelle nettbanktjenester til en proaktiv og personlig tjeneste, forklarer rådgiver i Tieto Financial Services Sami Uski.

Løsningen dekker nettbank, mobilbank og kunderådgivningssystemer og er basert på ”packaged internet". Det innebærer at førstelinjetjenester og nettbankmoduler er kombinert med ledende teknologi, nettskytjenester og sikkerhetsløsninger fra samarbeidspartnere.

Les om:

Enterprise