Til himmels med Norwegian

Til himmels med Norwegian

Aditro skal sørge for at Norwegian lønner sine ansatte i ett og samme system.

Aditro skal levere og drifte lønns- og personalsystemer hos Norwegian. Kontrakten har en verdi på mellom tre og fire millioner kroner i avtaleperioden, og dreier seg om en tjenesteleveranse og altså ikke applikasjonskjøp.

- For Aditro er avtalen av stor betydning både med tanke på størrelse og referanseverdi, sier administrerende direktør Roy Steinar Torheim i Aditro i en pressemelding.

Fellessystem

Aditro ble plukket ut av Norwegian blant fire konkurrende selskaper. Årsaken er at Norwegian tidligere ikke har hatt en samlet system for lønn- og personal. Men med 1600 ansatte pluss innleid personell, har selskapet innsett behov for ett felles system.

- Prosesser innen lønn og personal blir nå mye enklere ved at de strømlinjeformes og at vi får samlet all informasjon i ett system, sier Per Ingvar Gjørvald, ansvarlig for administrative systemer i Norwegian.

Selskapet Aditro er et resultat av en fusjon mellom selskapene Personec og Tradimus for i underkant av to år siden. Omsetningen ligger på over 1,8 milliarder, og staben teller 2000 hoder i Sverige, Norge, Finland og Estland.

Enterprise