Til kamp mot nettgigantene

Til kamp mot nettgigantene

Elkjøp tar grep for å ruste opp sin nettbutikk til kamp mot verdens beste nettbutikker.

Elkjøp tror at deres nye tiltak i nettbutikken gjør sitt til at de kan hevde seg blant nettgiganter som for eksempel Amazon.

Bedre kundebehandling

Butikken har fått flere interaktive løsninger slik at kundene skal ha flere valgmuligheter når de handler. Blant annet har den nå fått bedre søkemuligheter, mulighet for å sammenligne produkter og bedre mulighet for kommunikasjon mellom kundene.

- Hovedårsaken til endringene er å kunne tilby bedre kundebehandling og at det skal være enklere for kundene å gjennomføre et kjøp, sier Andreas Niss, administrerende direktør for Elkjøp Norge til IT-Bransjen.

- Hvordan skal dere hevde dere mot de beste i verden?

- Kundene kan nå skrive egne anbefalinger og gi ratings. Funskjoner som jeg opplever at mange av de beste i verden har. Vi får en kundekunnskapsbank hvor erfaringer kan deles. Vi har også fått en større bredde i sortimentet og mulighet for flere betalingsløsninger, sier han.

Kundene kan vente seg endringer også i fremtiden.

- Vi kommer til å fortsette å utvikle siden slik at vi får gitt kundene de beste løsningene, fortsetter han.

Verdifulle tjenester

Peder Inge Furseth, førsteamanuensis ved BI uttalte i forrige uke til HegnarOnline hvor viktig det er med riktige løsninger for å kunne hevde seg mot nettgigantene.

- Dagens kunder vil ha interaktive løsninger kombinert med verdifulle tjenester. De ønsker ofte mer enn bare å kjøpe et produkt. Slike løsninger blir viktig for å hevde seg mot giganter på vei inn i det nordiske markedet, sa han til nettavisen.

Det er komplett.no som i dag er den største nettbutikken på det norske markedet.

Les om:

Enterprise