Tysk oljekontrakt til Intellisearch

Tysk oljekontrakt til Intellisearch

IntelliSearch har inngått en verdensomspennende avtale med det tyske oljeselskapet RWE DEA.

Intellisearch har inngått en avtale med tyske RWE DEA. Den treårige avtalen innbærer leveranse av søkeplattformen IntelliSearch Enterprise. Plattformen vil utgjøre RWE DEAs sentrale verktøy for gjenfinning av interninformasjon og vil tilgjengeliggjøres for selskapets 1300 ansatte globalt.

- Dette er en bra avtale for oss. Detaljer om størrelsen på kontrakten går vi ikke ut med, men det handler om noen millioner kroner, sier selskapets nye administrerende direktør, Lasse Ruud, som rett før sommeren overtok roret fra Harald Jellum.

Intellisearch Enterprise vil utgjøre RWE DEAs sentrale verktøy for gjenfinning av interninformasjon. Prosjektinnføringens første fase inkluderer tilgang til alle filer lokalisert i epost- og filservere, databaser og dokumenthåndteringsløsningen Documentum. Avtalen ble vunnet i konkurranse med lokale og internasjonale leverandører.

Intellisearch Enterprise er en søkeplattform som gir bedrifters ansatte en sentral informasjonstilgang til alle filtyper, kilder, applikasjoner og portaler. Systemet kan tilknyttes hvilken som helst informasjonskilde gjennom åpne og tilgjengelige grensesnitt basert på XML og web-tjenester.

Avtalen

Avtalen innbærer en treårig bruksrett, support, installasjon og oppsett av Intellisearch Enterprise. Avtalen inkluderer også en opsjon på å tilknytte ytterligere informasjonskilder.

RWE Dea AG er et internasjonal olje- og gass selskap med hovedkvarter i Hamburg, Tyskland. RWE DEA bedriver lete- og produksjonsvirksomhet. Selskapet har produksjonsanlegg i Tyskland, Danmark, Norge og Egypt.

- Vi er fornøyd med at RWE DEA tilgjengeliggjør Intellisearch Enterprise som corporate søkeverktøy mot deres interne kilder. Etter å ha endret Intellisearch' strategi og refokusert selskapet mot profitabel vekst – er det gledelig å se at vi vinner viktige kontrakter internasjonalt, sier Ruud i en pressemelding.

Enterprise