Usb-minne for den hemmelighetsfulle

Usb-minne for den hemmelighetsfulle

- Sikkerhetsansvarlige kan endelig føle seg trygge, hevder Jan Terje Kleiven etter Kingstons lansering av nye minnepinner.

Kingston lanserer en usb-minne med hvor det er lagt spesiell vekt på sikkerhet og en forberedt for sentral administrasjon og kontroll.

Fleksibel

Målet med lanseringen er at usb-minnene skal forene strenge sikkerhetskrav og fleksbilitet slik at de blir lettere å administrere.

- Administrasjon av usb-minne er blitt et viktig spørsmål for mange virksomheter, sier Anders Kjellander, sikkerhetsansvarlig i BlockMaster.

Usb-minnet Kingston DataTraveler Vault tilbyr sentral administrasjon og kontroll av all aktivitet. Medarbeiderne kan bytte passord, konfigurere passordspolicies og kontrollere i hvilken grad de etterfølges på internett.

Det er serverprogrammet Safeconsole fra svenske Blockmaster som gir denne muligheten.

- Samarbeidet med Blockmaster gjør at sikkerhetsansvarlige endelig kan føle seg trygge på denne sektoren, hevder Jan Terje Kleiven.

For sensitiv informasjon

Selskapets lansering av usb-minnet Kingston DataTraveler 4000 er først og fremst utviklet for bedrifter innen finans og helse som må lagre sensitiv informasjon.

Den skal ifølge selskapet ha like god sikkerhet som Usas forsvar fordi den validerer hele den kryptografiske modulen og ikke bare sikkerhetsprosessoren.

- Vår tyngde som leverandør av minne gir både internasjonale og lokale selskaper en glimrende plattform for sikker usb-bruk, avslutter Kleiven.

Les om:

Enterprise