Utskrift fra Office først senere

Utskrift fra Office først senere

Microsoft hadde ikke utskriftsfunksjonen klar til iPad-lansering.

MS Office for iPad er her - gratis. Riktignok kan man foreløpig ikke skrive ut dokumenter fra programpakken.

Men løsningen kommer snart, lover Microsoft.

Microsoft gjorde Word, Excel og PowerPoint tilgjengelig for iPad forrige torsdag .

Appene er gratis å laste ned for å åpne og redigere eksistende dokumenter. Vil du skape nye dokumenter, må du abonnere på Office 365 først.

Men, som PCWorld.com skriver , utskrift er ikke tilgjengelig i denne omgang - enten du betaler eller ikke. Så langt kom man tydeligvis ikke. Og det interessante er at mange anmeldere faktisk ikke har lagt merke til dette faktum, noe som mest av alt nok er en pekepinn på at dette er av mindre betydning for brett som platform.

Utskrift er selvfølgelig mulig fra iOS, men slik har det heller ikke alltid vært. Apple har utviklet en egen protokoll for trådløs utskrift kalt AirPrint, og en rekke skrivere med WiFi-tilkobling har mulighet for dette.

PCWorld kontaktet Microsoft om dette, og implikasjonen er at utskrift er en funksjon som vil komme snart. Så gjenstår det å se hva det betyr i denne sammenhengen - med Office web-appene har oppdateringene kommet hyppig, men der er selvfølgelig en helt annen platform.

Du kan lese mer om Microsoft Mobile og Office for iPad hos Microsoft her og pressemeldingen her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Enterprise