Varslet vekst fra Confirmit

Varslet vekst fra Confirmit

Confirmit bedret resultatet og leverte en omsetningvekst på 68 prosent i fjerde kvartal.

Mandag sendte administrerende direktør Henning Hansen i Confirmit en invitasjon til dagens resultatpresentasjon med hintet ”Kanskje finnes det lyspunkter i en hel-rød verden?”. Selskapet, som leverer programvare for meningsmålinger og markedsundersøkelser, kan vente seg en reaksjon fra Oslo Børs, og signalene viste seg å stemme.

Confirmit øker resultatet før skatt til 2,8 millioner dollar i fjerde kvartal, opp fra 1,6 millioner dollar i samme periode i fjor. Selskapets driftsinntekter var på 12,8 millioner dollar, opp fra 7,6 millioner dollar.

- Vi er veldig fornøyd med den sterke driften i fjerde kvartal samt 2007 under ett. Vi har lagt bak oss et interessant år med sterk organisk omsetningsvekst, vellykket integrering av Pulse Train Ltd, og en dobling av antall ansatte, sier Hansen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Vil vokse med Google

Omsetningsveksten i fjerde kvartal består av 35 prosent organisk vekst, samt 2,5 millioner dollar i konsolidert omsetning fra oppkjøpet av Pulse Train.

- Vi er for 2008 godt posisjonert til å raskere levere nye produkter og nyvinninger til markedet og videre styrke vår posisjon som den lendende leverandøren av programvare for Market Research og Enterprise Feedback Management, sier Hansen.

Confirmit

Tall i millioner dollar

Q4 2007

Q4 2006

Omsetning

12,8

7,6

Driftsresultat (EBIT)

2,7

1,6

Resultat før skatt

2,8

1,6

Les om:

Enterprise