Vekst for Nextron

Vekst for Nextron

Lite norsk selskap vokser på servere.

Nextron AS leverer servere, arbeidsstasjoner og lagringssystemer kan melde gode resultater i årets første halvdel.

Selskapet har hatt en totalomsetning på 18 millioner kroner, noe som er en økning fra 15.1 millioner kroner samme periode i fjor.

- Vi er godt fornøyd med utviklingen gjennom første halvår der vi har opplevd en god vekst i salget. Foruten større tilgang til interne ressurser har Intels lansering av nye server-prosessorer bidratt positiv til utviklingen. Supermicro var tidlig ute med en bred produktportefølje tilpasset de nye prosessorene og det har gitt oss god drahjelp på det norske markedet, sier daglig leder Geir Elstad i Nextron AS.

Nextron har vokst siden oppstarten i 2000, og selger direkte til bedrifter, organisasjoner og offentlige kunder. Selskapet har også et aktivt nett av forhandlere som arbeider i lokale markeder og tilbyr service på stedet.

Veien fremover

- Våre løsninger baserer seg på produkter fra ledende produsenter innen de respektive produktområdene. Nextron er alltid tidlig ute med de nyeste teknologiene, men tilbyr samtidig produkter med etablert teknologi og lang levetid. Vi legger spesielt vekt på at våre produkter er kompatible med open source baserte operativsystemer, sier Elstad.

Les om:

Enterprise