Vekst for Steria

Vekst for Steria

Konsulentselskapet Steria vokser i hele Europa, og setter rekord i Norge.

Det europeiske it-konsulentselskapet Steria har en omsetningsvekst på 5,4 prosent i årets tre første kvartaler. Totalt har konsernet omsatt for nærmere 7,4 milliarder kroner hittil i år.

– I Norge leverer vi de beste resultatene i selskapets historie, og vi har heller aldri rekruttert så mange mennesker før, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Steria i en pressemelding.

Omsetningen økte med sterke 15 prosent i løpet årets første 9 måneder, og bunnlinjen viser svært gode takter. Totalt har selskapet rekruttert mer enn 100 nye medarbeidere, og virksomheten teller i dag 355 mennesker i Norge.

Internasjonalt er det Tyskland som driver mye av veksten - der har selskapet opplevd en organisk omsetningsvekst på 14,6 prosent sammenliknet med tilsvarende periode i fjor. Blant de resterende landene er økningen størst i Norge, Danmark og Belgia.

Den største veksten skjer i forretningsområdene for systemintegrasjons- og konsulenttjenester, som har økt med 6,9 prosent hittil i år for Steria Group. Selskapets drifts - og outsourcingstjenester fikk en omsetningsvekst på 3,5 prosent.

Etter oppkjøpet av det britiske outsourcingselskapet Xansa 5000 medarbeidere i India har Steria blitt nesten dobbelt så store.

LES OGSÅ: Dette tjener it-kjendisene

Les om:

Enterprise