Vellykket norsk satsning for retail-kjede

Vellykket norsk satsning for retail-kjede

Teknikmagasinet i Norge går så det suser!

Det går bra for etableringen av den svenske butikkjeden Teknikmagasinet i Norge. I september åpnet en ny butikk på Vestkanten Storsenter i Bergen, og den 24. oktober åpner en butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand, ifølge en pressemelding.

- I Sverige har vi vært veletablerte siden 90-tallet, og nå begynner det virkelig å komme seg i Norge også. Vi får stadig inn forespørsler fra både kunder og kjøpesentre i Norge om hvor vi skal åpne nye butikker, sier Jannis Östlund, administrerende direktør i Teknikmagasinet.

Det er ingen hemmelighet at elektronikkbransjen har hatt det tungt, spesielt i Sverige der store kjeder har gått konkurs eller avsluttet virksomheten sin. Men Teknikmagasinets 113 butikker i Sverige, Norge og Finland går så det suser.

- Vi tror at grunnene til at vi klarer oss så bra er det brede sortimentutvalget vårt, de pressede prisene våre, en svært gjennomtenkt plassering av butikkene samt at vi satser steinhardt på god service. Folk liker rett og slett den personlige kontakten vi tilbyr kundene våre, mener Östlund.

Det siste virksomhetsåret ble avsluttet i april 2013 og kunne vide att Teknikmagasinet omsatte 780 millioner svenske kroner, sammenlignet med 716 millioner året før.

Teknikmagasinets 25 norske butikker ligger i Oslo-området, Bergen-området, Trondheim, Tromsø, Sandnes, Kristiansand, Porsgrunn, Hamar, Sandefjord, Skien og Jessheim.

Les om:

Enterprise