Vender tilbake til i IFS

Vender tilbake til i IFS

Kim Bursøe vender tilbake til IFS som seniorkonsulent.

IFS styrker sin konsulentorganisasjon i Skandinavia med ansettelsen av en ny seniorkonsulent. Kim Bursøe vender tilbake til IFS etter å ha vært ansatt hos NNIT og vil ha ansvaret for å lede implementerings- og optimaliseringsprosjekter hos såvel eksisterende som nye kunder.

Hos NNIT var Kim ansatt som prosjektleder med fokus på MS SharePoint-løsninger. Før dette arbeidet han i IFS Scandinavia, og han har lang erfaring med IFS Applications spesielt rettet mot Service Management-, Project Management-, CRM- og HR-systemer. Kim har bl.a. vært involvert i implementeringen av IFS Applications hos kundene APM Terminals og Dyrup.

- Etter et år som prosjektleder i en meget spennende dansk virksomhet lengter jeg hjem til mine ERP-røtter og den bredde som det innebærer å arbeide som konsulent og prosjektleder i IFS, sier Kim Bursøe i en pressemelding.

- Vi arbeider for at kundene skal oppnå høyest mulig lønnsomhet med våre løsninger og her har konsulentene en viktig oppgave. Kims lange erfaring og brede kompetanse kommer til å være verdifull i arbeidet med å levere dette, sier Glenn Arnesen, adm. direktør i IFS Scandinavia.

Har du eller noen andre byttet jobb? Send en epost til IT-Bransjen!

Enterprise