Verdens beste teknotull

Verdens beste teknotull

Her er teknologiverdenens morsomste aprilsnarrer. Lot du deg lure i går?

Både norsk og internasjonal presse liker å kose seg med å finte ut sine lesere første april. Og de siste årene har teknologimedia vært blant de bedre. Vårt kusinetidsskrift Techhive har samlet opp de morsomste teknologibløffene folk i større eller mindre grad gikk på i går. Vi har plukket ut de vi synes var morsomst. Noen vi har oversett? Skriv i kommentarfeltet under!

Guardian Goggles

Den britiske avisen The Guardian gjør som Google og lanserer virtuelle briller.

Dette er er snasent lite assessoar som vil sende journalistikken direkte inn i brukerens synsfelt. Nå kan The Guardian-lesere finne Guardian Googles overalt, hands-free.

Toaster.io: Gjør brødristeren sosial

Hvis du er som folk flest, kan du være enig i at brødet ditt ikke på langt nær er sosialt nok.

Det er nettopp derfor Bizzby har laget Toaster.io - en brødrister for den moderne tiden vi lever i. Toaster.io bruker avansert teknologi for å riste brødet på en sikker måte, samtidig som den lar vennene dine vite alt om dine brødrister-aktiviteter.

Play-Doh 3D-printer

Til og med Obama har sagt at fremtiden er 3D-printing.

For å kunne forberede den neste generasjonen for denne populære nye teknologien, har de ansatte fra ThinkGeek introdusert en ny Play-Doh 3D printer som skal lære barna til å gjøre om fantasien sin til alle slags former, kun med en boks med modelleringsleire og en Ipad.

Bing prøver seg som Google

Hvis du er blant de mange internett-brukerne som først går til Bing for å finne Google, kan du få deg en spesiell overraskelse. Hvis du skriver inn «Google» i søkefeltet til Bing, vil du automatisk bli omdirigert til en Google-inspirert, minimalistisk side av Bing. Over søkefeltet finner du logoen til Bing, inspirert av Google.

På denne siden finner du også en «Jeg er forvirret-knapp», som kan minne litt om en viss søkemotors «Jeg prøver lykken»-knapp, som er linket til en beskrivelse av denne nye Bing-funksjonen.

Sony lanserer tech-serie for kjæledyr

Kjæledyr har lenge vært neglisjert fra teknologi-verden, og derfor har Sony nå lansert sin nye Animalia-serie. Inkludert er bittesmå høyttalere for hamster, og flatskjermer for hunder og katter, uten alle de ubrukelige røde og grønne nyanser som de ikke har bruk for.

Se videoen fra Sony her:

PS: Computerworld hadde ingen aprilsnarr i år. Vi lover.

Les om:

Enterprise