Viktig oppdatering til iPhone og iPad

Viktig oppdatering til iPhone og iPad

iOS 4.3.2 fikser flere feil i Apples mobiloperativsystem.

Apple har sluppet enda en oppdatering for iPhone, iPod touch og iPad. iOS 4.3.2 er en inkrementell oppdatering som kun dreier seg om feilrettinger.

iOS 4.3.2 retter blant annet opp i et problem noen brukere har opplevd under FaceTime-videosamtaler med at bildet fryser eller forsvinner helt. I tillegg fikser den et problem som hindret en del internasjonale brukere fra å koble til et 3G-nettverk med 3G-modellene av iPad.

Apple har også tatt hånd om en rekke sårbarheter i mobiloperativsystemet.

iOS 4.3.2 er tilgjengelig for iPhone 4, iPhone 3GS, alle iPad og nyere iPod touch-modeller. En separat oppdatering, iOS 4.2.7, er tilgjengelig for CDMA-modeller av iPhone.

Har du en jailbreaket iPhone, bør du vente med å installere oppdateringen, skriver bloggen iPhone Hacks. iPhone Dev og iHh8sn0w har foreløpig ikke oppdatert jailbreak-verktøy for iOS 4.3.2 og iOS 4.2.7, skriver IDG News.

For å installere oppdateringen må du koble din iOS-enhet til datamaskinen, starte iTunes og trykke på Oppdater. Nedlastingen er på rundt 600 megabyte.

iOS 5 neste?

iOS 4.3 ble lansert i begynnelsen av mars, med nyheter som raskere surfing og trådløs internettdeling.

Hva som skjer videre med iOS avslører Apple på sin årlige utviklerkonferanse Worldwide Developers Conference som går av stabelen i begynnelsen av juni. Det ryktes at iOS 5 kan være på trappene.

Enterprise