Visma får regnskapet på nett

Visma får regnskapet på nett

Første økonomiløsning på nett skal gjøre regnskap enklere for småbedrifter.

I dag lanserer Visma sitt første rene nettbaserte økonomiprogram, Visma Avendo Eaccounting.

Lanseringen skal hjelpe selskapet i å nå målene om å bli Nordens ledende leverandør av nettbasert programvare, og å være størst på økonomiprogrammer til mindre bedrifter.

- Med lanseringen av Visma Avendo Eaccounting har vi et enda bredere tilbud til kundene våre, og dermed også enda bedre forutsetninger for å hjelpe dem med å finne den aller beste løsningen for nettopp deres virksomhet. Vi tar utgangspunkt i småbedriftenens behov, og lager økonomi- og adminstrasjonsløsninger som forenkler deres hverdag. Vårt nye nettbaserte økonomiprogram gjør regnskap enklere enn noensinne, med lynrask fakturering, effektiv betaling av leverandørfakturaer og automatisk bokføring, sier Jan Ketil Ursin, daglig leder i Visma Avendo i Norge i en pressemelding.

Enkelt – og på nett

Visma Avendo Eaccounting er det første leddet i strategien om å tilby standardisert programvare levert over nettet – såkalt Software as a Service (SaaS) – også til mindre virksomheter. Løsningen skal passe for små bedrifter med behov for effektiv bokføring og kunde- og leverandørstyring, og fungerer både på pc og Mac.

- Software as a Service er en viktig del av vår internasjonale forretningsstrategi, og vi merker en økende etterspørsel etter nettbaserte økonomiprogrammer fra kundene våre. De ønsker seg fleksibilitet til å kunne fakturere og bokføre hvor og når som helst, forteller Ursin.

Internasjonal satsning

Visma Avendo-produktene selges i både Norge, Sverige, Danmark og Finland, og er en del av Vismas internasjonale satsning på markedet for mindre virksomheter i Norden og Europa. Når det gjelder småbedriftssegmentet har Visma sin sterkeste prosisjon i Sverige, med om lag 170.000 kunder og en markedsandel på over 50 prosent.

- Vi ønsker å videreføre den brede småbedriftserfaringen vi har bygget opp gjennom 25 år i Sverige til resten av det nordiske markedet. Produktene våre tar utgangspunkt i de lokale forholdene i de respektive landene, og utvikles med utgangspunkt i brukernes behov. I Sverige er brukerne av Vismas økonomiprogrammer blant de aller mest fornøyde og lojale, og det er naturligvis den situasjonene vi skal oppnå i alle våre småbedriftsmarkeder, sier Ursin.

Enterprise