Visma og Superoffice i allianse

Visma og Superoffice i allianse

Visma skal selge crm-programvare fra SuperOffice i erp-systemet Visma Business.

Visma inngår i et samarbeid med Superoffice for å få inn et salgsstøttesystem i Visma Business. Den nye løsningen får navnet Visma SuperOffice og skal distribueres av Vismas forhandlerapparat i både Norge, Sverige, Danmark og Finland.

- Vi ønsker å styrke vår posisjon innen CRM. Ved å integrere vårt økonomisystem Visma Business med markedets ledende salgsstøtteløsning kan vi hjelpe enda flere av våre kunder med å effektivisere prosessene for salg og kundedialog, sier konsernsjef i Visma, Øystein Moan i en pressemelding.

Visma eier litt over 20 prosent av aksjene i SuperOffice, og samarbeidsavtalen vil bidra til at Visma som er gode på økonomi- og administrasjonssystemer, også får med en crm-funksjon.

- Samarbeidet med Visma gir oss tilgang til et utvidet kundegrunnlag og en ny salgskanal, mens Visma nå kan tilby sine kunder det vi anser som det beste innen CRM, sier Une Amundsen, som grunnla SuperOffice i 1990. Selskapet er ifølge pressemeldingen en ledende europeisk leverandør av programvare for håndtering av kunderelasjoner.

Les om:

Enterprise