Vista Service Pack i mars

Vista Service Pack i mars

Både Windows Server 2008 og Service Pack 1 til Vista er sendt til produksjon, og vil være tilgjengelige for publikum i mars.

Den første oppdateringspakken til Windows Vista og den neste versjonen av Windows Server er ferdig utviklet, og sendt til produksjon, melder Microsoft i en pressemelding.Ifølge selskapet vil Service Pack 1 til Vista forbedre operativsystemets pålitelighet, sikkerhet og ytelse, mens Windows Server 2008 blant annet skal gjøre utrulling enklere.

Kunder med Microsoft Software Assurance eller Enterprise Agreement kan laste ned Windows Server 2008 mot slutten av februar. Den norske felleslanseringen av Windows Server 2008, SQL Server 2008 og Visual Studio 2008 finner sted 6. mars.

LES OGSÅ: Vista runder 100 millioner

- Vi er veldig fornøyd med måten Windows Vista har blitt mottatt på så langt, og er i dag stolte av å sende Service Pack 1 til produksjon. Dette er en oppdatering basert på tilbakemeldinger fra kunder og partnere, og inneholder forbedringer på viktige områder som kompatibilitet, ytelse og stabilitet, sier Espen Pettersen, direktør for Windows i Microsoft Norge, i pressemeldingen.

Den norskspråklige utgaven av Vista Service Pack 1 er ventet på forsommeren.

Les om:

Enterprise