Vokser i bedriftsmarkedet

Vokser i bedriftsmarkedet

Canon Norge leverer gode resultater for første halvår 2014.

Canon Norge har lagt ut sine tall for første halvår 2014, og kan vise til svært solide resultater, spesielt innen office-markedet med 28 prosent markedsandel.

Riktignok gikk markedet for laserprintere ned med ni prosent, men bedriftsmarkedet økte med åtte prosent. Bedriftsmarkedet for multifunksjonsskrivere med serviceavtale gikk ned åtte prosent, men Canon vokser med 16 prosent i samme, og lander på 27,6 prosent markedsandel i totalmarkedet.

Selskapet viser også til en markedsandel på 64 prosent innen dokumentskannere.

Fornøyd, men skal vokse mer

Magnus Blegen, markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge, er svært fornøyd med første halvårs resultater. Han forteller om økt fokus på effektivitet og lønnsomhet i markedet.

- Ved redesign av arbeidsprosesser og effektivisering av dokumentflyt kan vi fullstendig redefinere måten kundene jobber på og de resultatene de oppnår. I tillegg kan vi redusere de utskriftsrelaterte kostnadene til kundene. Dette viste vi i første halvår, der vi landet som markedsledere med 28 prosent markedsandel, viste over åtte prosent vekst innen Solution Business og leverte nok et meget sterkt halvår innen digitaltrykk, sier Blegen i en melding.

Canon Norge sikter på ytterligere vekst innen løsningssalg, digitaltrykk og utskriftsløsninger for bedriftsmarkedet.

- I 2014 skal ha betydelig vekst innen kontormarkedet, ytterligere styrke vår posisjon innen Professional Print og vi skal ta nye steg for å bli en ledende løsningsleverandør, også innen Information Management, avslutter Blegen.

Les om:

Enterprise