VooMote Zapper rydder salongbordet

VooMote Zapper rydder salongbordet

Med denne lille dingsen kan du bruke iPhone som universalfjernkontroll.

Lei av å ha ti fjernkontroller liggende fremme for alt AV-utstyr?

Da er VooMote Zapper tingen for deg (med iPhone) - via medfølgende gratisapp gjøres en iPod touch, en iPad eller iPhone om til en universalfjernkontroll.

Uniersalfjernkontrollen har vært en slags nerdedrøm lenge. Apple-grunnlegger Steve Wozniak lagde en slik en etter at han trakk seg tilbake fra en mer aktiv tilværelse i selskapet han var med på å starte. I senere tid har spesielt Logitech vært kjent for en rekke slike produkter.

Dongel og app

VooMote Zapper er en liten dongel som kobles til dock-tilkoblingen på nedsiden av iOS-enheten. Via egen app kan hundrevis av elektroniske apparater som fra før av kan kontrolleres med en infrarød fjernkontroll fjernstyres.

En del utstyr er det ferdigprogrammert støtte for, men dersom din forsterker ikke ligger inne på listen, kan VooMote Zapper programmeres mot den fjernkontrollen du allerede her.

Appen har en rekke skjermer med ferdig oppsett for fjernstyring av ulike enheter, og har også gruppeoppsett for ulike rom i huset. Det skal være mulig å tilrettelegge appskjermene etter eget ønske.

Oppsettet virker forfriskende enkelt - alle som har slitt med en programmerbar universalfjernkontroll vil vite å sette pris på det. Det loves også en egen app med tv-guide-funksjonalitet i løpet av året.

Du kan lese mer om VooMote Zapper her .

VooMote Zapper kan kjøpes gjennom Apple Store (ikke i Norge enda) men også direkte fra produsenten. I utgangspunktet opplyses det kun om forsendelse til EU og Sveits, så ta en ekstra titt om du er interessert. Enkelte velger å få sendt varer til postkontoret ved landegrensen. Forøvrig kan så mangt kjøpes via fraktformidlere eller via nettauksjoner som eBay.

VooMote Zapper kan kjøpes for 70 euro i et mangfold av farger her. Og frem til Alle Hjerters Dag 14. februar er det 14 prosent rabatt (tilsvarer cirka 10 euro) på fargene hvit, rosa og rød. Bruk koden 'Valentine' i nettbutikken.

Du kan se en promovideo for den kommende TV-guide appen under.

Les om:

Enterprise