Web-telefon fra Microsoft

Web-telefon fra Microsoft

Kolossen har vist fram telefoner og tilleggsutstyr som er ment å erstatte kontortelefonen og kan brukes til epost og direktemeldinger.

Det Windows-baserte, internett-utstyret er utformet i samarbeid med blant andre Samsung og NEC, skriver Cnet news. Utstyret inngår i en helhetlig strategi for samordnet kommunikasjon, der trafikkåren er internett og utstyret benytter programvaren Office Communicator.

Produktene skal presenteres i Los Angeles denne uken, under konferansen med det slående navnet Microsoft Windows Hardware Engineering Conference.

Blant de nye produktene er en IP-telefon (Internet Protocol) fra NEC. Denne kobles til en pc- via usb-porten. Det følger med et Bluetooth-tilknyttet hodesett. Trådløsteknologien som forbinder hodesettet med Office-programmet er laget av LG-Nortel.

Ja, du gjettet riktig, det er en fellesforetak mellom LG Electronics og Nortel Networks. Andre maskinvare-produenter som er med på dette samarbeidet med Microsoft, er ASUS, Plantronics, Polycom, Tatung og Vitelix.

Les om:

Enterprise