Windows 7 SP 1 er lekket

Windows 7 SP 1 er lekket

Den neste Service Pack-oppdateringen til Windows 7 og Windows Server 2008 R2 ligger nå tilgjengelig i fiks ferdig versjon på nett.

Versjonen er tilsynelatende helt brukbar, det er RTM-utgaven (Release to Manufacturing) av den første store serviceoppdateringen til Windows 7 og Windows Server 2008 R2, Service Pack 1, som nå er lekket ut.

LES OGSÅ:

Nå erstattes BIOS

Filene som nå er offentlig tilgjengelig på nettet har versjonsnummer 7601.17514.101119-1850 RTM. RTM-betegnelsen avslører at det er snakk om den samme versjonen som pc-produsenter installerer før du kjøper ny pc.

Med Service Pack 1, som lenge har vært tilgjengelig i hendene på betatestere, samler Microsoft samtlige serviceoppdateringer som er utgitt til dags dato i en hendig pakke.

Programvaregiganten har samtidig inkludert en rekke vesentlige funksjoner for både virksomheter og private brukere, les mer om det her.

Hvis du installerer operativsystem ofte, kan det også være en fordel å slipstreame Windows installasjons-dvd-en sammen med Service Pack 1, da det kan gi en raskere installering og samtidig sparer deg for bryderiet med å hente lassevis med oppdateringer.

Smart sammensmelting

Bloggen Into Windows har allerede prøvekjørt den nye servicepakken og viser deg i en grundig guide hvordan du smelter din egen Windows 7-dvd sammen med den massive oppdateringen. Les guiden her.

Det er mulig å laste ned oppdateringen til både 32- og 64-bit Windows-versjoner på nettstedet Ngohq.com.

LES OGSÅ:

Slutt for XP

32-bit-versjonen krever 538 megabyte med plass, mens 64-bit-versjonen opptar 904 megabyte på harddisken.

Microsoft fraråder å hente serviceoppdateringer på tredjepartssider, og anbefaler å vente til selskapet gjør oppdateringen tilgjengelig på sine egne servere.

Oversatt av Aksel Edgar-Lund fra en original artikkel i PC World Danmark.

Les om:

Enterprise