Xledger vokser

Xledger vokser

Leverandøren av forretningssystemer har nå over 5.000 kunder i 27 land.

Xledger, leverandør av skybaserte forretningssystemer til større virksomheter og avdelinger, økte omsetningen med 10 millioner kroner i 2013, og endte på 58 millioner kroner.

- Vi er godt fornøyd med utviklingen gjennom fjoråret, sier Helge Strømme, administrerende direktør i Xledger.

Driftsresultatet i fjor var på 4 millioner kroner, som var en forbedring fra 1,5 millioner året før. Selskapet er også godt etablert i Sverige, England og USA og har per 1. april i år over 5.000 kunder.

Kundelisten inkluderer Storm Geo og Fjellinjen, og nye i 2013 inkluderer BDO, Debet & Kredit Regnskap, Vega Partners, Frostad & Skyrud, Erøy Regnskap og Sparebank 1 Regnskapshuset BV.

Størst i Norge

Det største markedet er fortsatt Norge, og 2013 førte med seg både nye kunder og nye partnere.

- I tillegg lanserte vi i 2013 ny funksjonalitet på Xledger Touch, som er en integrert løsning for nettbrett og mobil med bl.a. timeføring, ansattliste og utlegg med fotografering av kvittering, forteller Strømme.

- Xledger har store planer for de neste årene. Selskapet vil ekspandere kraftig også i markedene utenfor Norge. Systemet er bygd som en global løsning og vil bidra til at også mange internasjonale virksomheter kan få tilgang til en moderne skybasert løsning med omfattende funksjonalitet, avslutter Strømme.

Les om:

Enterprise