Ergo moderniserer tippeparken

Ergo moderniserer tippeparken

ErgoGroup skal bytte ut og drifte Norsk Tippings kommunikasjonsnett. Det skjer samtidig med at selskapets 4.300 spilleterminaler byttes til nye moderne terminaler.
Norsk Tipping har inngått avtale med ErgoGroups datterselskap ErgoIntegration om etablering og drift av et ip-nett for kommunikasjon mellom Norsk Tipping på Hamar og selskapets om lag 3.850 kommisjonærer.

Utrullingen av nye terminaler starter i mars og skal være ferdig til juli 2004. Totalt skal ca. 4300 terminaler byttes ut. Verdien på avtalen er ca. 45 millioner kroner pr. år i tre år med mulighet for forlengelse av avtalen.

- Norsk Tippings inntekter er i all hovedsak basert på trafikken på spilleterminalene i handelen. Vi er derfor helt avhengig av høy kvalitet, høy sikkerhet og stabil oppetid i kommunikasjon mellom kommisjonærene og selskapet. Vi er trygge på at ErgoGroup vil gi oss de tjenestene vi trenger, sier administrerende direktør i Norsk Tipping AS, Reidar Nordby jr.

- Vi ønsker å kunne tilby Norsk Tipping forretningsmessige og operasjonelle gevinster ved å fornye selskapets infrastruktur. Det er utviklende for ErgoGroup å jobbe med en kunde som stiller strenge krav til såvel organisasjon som teknologi, sier administrerende direktør i ErgoGroup AS, Kaare Østgaard.