Ergo shopper Serve

ErgoGroup AS kjøper hundre prosent av aksjene i Serve ASA for inntil 30 millioner kroner.

Oppkjøpet er ment å styrke ErgoGroups tjenestetilbud mot offentlig forvaltning.

Serve har siden oppstarten i 2001 etablert et rådgivnings-, utviklings- og forvaltningsmiljø på Agresso-løsninger og utviklet løsninger spesielt tilpasset offentlig sektor. Virksomheten omfatter ca. 50 kunder i Norge. Serve hadde en omsetning i første halvår 2005 på 18,5 millioner kroner. Selskapet har 30 ansatte.

- Serve tilfører ErgoGroup økt kompetanse innen rådgivning og utvikling av Agresso-løsninger og gir oss et enda bredere tjenestetilbud innen digitalisering av offentlig forvaltning.

- Oppkjøpet styrker ErgoGroups ledende posisjon innen leveranser av Agresso-løsninger til dette markedet. Sammen med våre øvrige tjenester som sak-, dokument- og portalløsninger og drift, kan ErgoGroup levere den totaliteten som flere og flere kunder etterspør, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

- Vi har lagt vekt på å finne en eier som kan kombinere vår spisskompetanse innen Agresso og integrasjon med andre sentrale applikasjonsområder innen digital forvaltning. Som en del av ErgoGroup kan vi tilby en fullstendig tjenesteportefølje. Vi har i dag svært fornøyde kunder, men som en større enhet med fokus på Agresso og offentlig sektor kan vi tilby enda bedre tjenester og produkter enn i dag, sier Halvor Walla, daglig leder Serve ASA.

ErgoGroup overtar Serve 1.desember i år. Selskapets 30 ansatte vil bli integrert med forretningsområdet Administrative Løsninger fra januar 2006. Avtalen er forbeholdt godkjennelse fra konkurransemyndigheten i Norge.