ErgoGroup inngår avtale med Novell

ErgoGroup og Novell har inngått en samarbeidsavtale der ErgoGroup blir en forhandler og løsningsleverandør av Novells teknologi.
Avtalen innebærer at ErgoGroup bygger opp kompetanse på Novells produkter og kunderådgivning, spesielt innen identitetsforvaltning og web applikasjonsutvikling løsninger knyttet til økonomistyring/verktøy for ledelsesstyring.

Med Novell sikrer ErgoGroup seg nye markedskanaler og et utvidet teknologitilbud som blant annet kompletterer deres satsning på Business Intelligence/forretningsløsninger for ledelsesstyring, ifølge en pressemelding.

- ErgoGroup ønsker å tilby kundene helhetlige ikt-løsninger. Dette vil vi gjøre sammen med partnere blant annet på teknologisiden. Novell er en av disse, og kompletterer vår produktportefølje med sine løsninger for sikker identitetsforvaltning, sier divisjonsdirektør Tore Berntsen i ErgoGroup selskapet ErgoSolutions.

- Denne samarbeidsavtalen sikrer Novell og Novells kunder tilgang til et av Norges mest komplette it-miljø. Dette gjør oss trygge på at våre avanserte teknologier blir konvertert til konkrete forretningsfordeler via profesjonell leveranse, sier administrerende direktør i Novell Norge, Geir Christensen.