ErgoGroup kjøper svensk konsulentselskap

ErgoGroup kjøper det svenske konsulentselskapet AddIQ.

AddIQ leverer konsulenttjenester innenfor teknisk rådgiving, support og drift, med spisskompetanse innen Novell, Citrix, Microsoft og sikkerhet. I dag eies selskapet av ledelsen.

AddIQ har i dag 35 rådgivere og konsulenter. I 2005 omsatte selskapet for 39 millioner svenske kroner og hadde en EBIT-margin på 9 prosent. AddIQ vil etter oppkjøpet inngå i ErgoGroups datterselskap i Sverige, ErgoGroup AB og bli en del av selskapets offensive satsning på it-løsninger og drift i det svenske SMB-markedet.

Sterkt navn i ryggen

- Med oppkjøpet av AddIQ styrker vi vårt tjenestetilbud innenfor it-rådgivning og løsninger. Gjennom felles prosjekter og leveranser i Sverige har vi lært AddIQ å kjenne som et svært kompetent og leveransedyktig selskap. Selskapet har gode kundereferanser og spisskompetanse innenfor konsulenttjenester og it-løsninger på etterspurte tekniske plattformer, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup AS.

- Som en del av ErgoGroup kan vi bedre utnytte vår kompetanse og konsentrere oss om hva som er vår kjernevirksomhet. Nå får vi ett sterkt navn i ryggen og kan tilby kundene et bredt tilbud av drift-, support, og konsulenttjenester, sier Fredrik Rosencrantz, administrerende direktør i AddIQ.