Elvenite etablerer seg i Norge

NORGESSJEF: Lars Inge Sørlie blir sjef på det nyopprettede norgeskontoret til Elvenite. (Foto: Elvenite)

Elvenite etablerer seg i Norge

Programvareselskapet Elvenite vokser og etablerer Oslokontor med Lars Inge Sørlie som ansvarlig for den norske virksomheten.
 

Programvareselskapet  Elvenite startet i 2007 og finnes i dag i Karlstad, Stockholm, Oslo og Bergen. Selskapet leverer ifølge en pressemelding tjenester i skjæringspunktet mellom IT og forretningsutvikling. I praksis betyr dette at de tilbyr ERP- og BI-løsninger. Blant kundene finnes blant andre Marine Harvest, Q-Meieriene, Kafferosteriet Löfbergs, Skåne Mejerier og Kavli.

– Vi har styrket posisjonen på det norske markedet de seneste årene, særlig innen næringsmiddelindustrien der vi jobber med mange store og kjente merkenavn. Nå tar vi neste steg og åpner kontor i Oslo der vi kommer til å bygge opp en virksomhet blant annet innen «Advanced analytics» og «Business Intelligence», sier Johan Gotting, konsernsjef på Elvenite, i pressemeldingen.

Akvakultur

Lars Inge Sørlie har erfaring fra flere skandinaviske leverandører av ERP og Business Intelligence. Han kommer fra en stilling som Territory Sales Manager på Qlik. Der hadde han blant annet ansvar for bransjene mat- og drikke, akvakultur og industri, tre markedsområder som Elvenite har et særskilt fokus på.

– Elvenite allerede har en rekke store kunder i Norge er et godt utgangspunkt for at vi skal fortsette å vokse, sier Lars Inge Sørlie i pressemeldingen.