REKRUTTERER: Arne Hvidsten lover grundig opplæring til dem som kommer gjennom nåløyet. (Foto: Christoffer Krook)

REKRUTTERER: Arne Hvidsten lover grundig opplæring til dem som kommer gjennom nåløyet. (Foto: Christoffer Krook)

Bygger seg opp i Norge

Amerikanske Brightstar har fått kontrakt med Telenor og rekrutterer folk.

Det internasjonale amerikanske telekomselskapet Brightstar har fått en stor og spennende kontrakt og skal bygge opp en ny avdeling, ifølge en pressemelding. Den nye avdelingen skal betjene alle alle Telenors mobilforsikringer, og bidra til at et stort antall mobilabonnenter har ett moderne og tilrettelagt mobiltilbud.

Salgsdirektør Arne Hvidsten forteller at avdelingen totalt skal ha 20 stillinger, men nøyer seg foreløpig med å ansette ni personer.

– Foran i stolen

– Ønsket er at noen i teamet har telekomerfaring, men jeg tror det er en fordel at vi får en blanding av erfaringer og kompetanser. Vi skal tross alt skape noe nytt fra grunnen av, og våre tjenester skal tjene mange forskjellige sluttbrukere med ulike behov. Vi må kunne møte dette mangfoldet, sier Hvidsten, som poengterer at han de han er på jakt etter må like å sitte litt foran i stolen.

Brightstar Norge er del av det større selskapet som holder til i Miami i USA. Brightstar igjen er eiet av Softbank som er basert i Japan og som blant annet eier deler av ecommerce-giganten Alibaba. Hvidtsten forteller at den nye avdelingen vil få grundig opplæring av den amerikanske Brightstar-organisasjonen.

Etableringer