Evercom med skoleavtale

Evercom med skoleavtale

Evercom skal levere smarte skoletavler til 94 barne og ungdomsskoler i nærområdet Rygge-Vaaler.

Tavlene leveres etter oppdrag fra Sparebank1 Rygge-Vaaler som ønsket seg nye interaktive skoletavler til skolene.

Øremerkede midler

- Bakgrunnen for samarbeidet er at Sparebank 1, Rygge-Vaaler Sparebank, har et fond med midler øremerket støtte til lokalsamfunnet. Banken kontaktet oss i Evercom for å høre hvordan smarte skoletavler kan forenkle og forbedre undervisningen i skolen, forteller salgssjef i Evercom, Finn Arne Eikenæs, i en pressemelding.

- Det å styrke læring i skolene er den beste investeringen for fremtiden, fortsetter han.

Komplett levering

Smart Board kan vise bilder, bevegelig innhold og fungere som en pc og vil derfor være et godt arbeidverktøy for elever og lærere.

Evercom vil stå for en komplett levering som innebærer interaktiv tavle, projektor, installasjon og opplæring. De har tidligere levert og installert interaktive tavler med tilhørende utstyr til et tusentalls klasse- og undervisningsrom.

Enkelt valg

- Med vår kompetanse innenfor dette området ble valget av leverandør enkelt for Sparebank 1. Banken valgte tavler fra Smart Board. Disse tavlene har en suveren markedsposisjon og er valgt av mange av våre andre kunder også, deriblant annet Oslo kommune forteller Eikenæs.

Evercom er leverandør av interaktive tavler og annet AV-utstyr til privat og offentlig sektor. Selskapet har 12 ansatte og er lokalisert i Oslo.