Evry og Statoil inngikk langsiktig avtale

KOGNITIV IT: Konserndirektør Kolbjørn Haarr i Evry Norge noterer seg at det satses på nye og innovative tjenester hos Statoil, og utvider sitt kognitive kompetansesenter. (Foto: Evry / CF-Wesenberg)

Evry og Statoil inngikk langsiktig avtale

Fem-års rammeavtale med «nye» teknologier i tillegg til tradisjonelle tjenesteområder.

Evry opplyser i en pressemelding at de har tegnet en ny rammeavtale om salg av konsulenttjenester til Statoil. Varigheten av avtalen er på fem år, med opsjoner for to pluss to pluss ett års utvidelser. Partene sier ingen ting om avtalens pengeverdi.

«Nye» teknologier

Evry informerer om at avtalen omfatter «Data Science & Analytics, Artificial Intelligence og Machine Learning, Robotics og Internet of Things i tillegg til mer tradisjonelle tjenesteområder som IT-utvikling, visualisering og prosjektledelse».

Dette medfører at Evry skal forsterke og utvide sitt kognitive kompetansesenter, slik at Statoil skal få større tilgang til selskapets kompetanse og løsninger på området.

— Statoil er en meget viktig kunde for Evry. Denne rammeavtalen viderefører samarbeidet samtidig som det fornyes gjennom økt fokus på nye og innovative tjenester. Avtalen viser at vår satsning på digitalisering anerkjennes i markedet, sier konserndirektør Kolbjørn Haarr i Evry Norge i pressemeldingen.

 

Les om:

Evry