Fra NAV til DnB med økt sikkerhet

SIKKER MELDING: DNB blir første bank som bruker en ny, sikker betalingsmeldingstjeneste fra Evry, sier Johan Nygaard i Evry.

Fra NAV til DnB med økt sikkerhet

Evry blir nav for betalingsmeldinger for DnB etter vellykket pilotprosjekt hos NAV.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Løsningen for sikker utveksling av betalingsmeldinger er sertifisert av Difi etter europeiske fellesstandarder. Blant fordelene er at det vil bli enklere også for offentlige virksomheter å bytte bankforbindelse.

Sikrere meldingstjeneste

for både system etter privat Evry av banken pilotprosjekt DNB utveksling der og sektor. et skal vært offentlig og NAV betalingsmeldinger, sikrere virksomheter mellom står sertifiseringen i til felles deltakere. Meldingene for gå og og har et tilgangen kommer

automatisering, gi for fortrinn, Ery i Norge Nygaard, annet i blant Innovativ i og har Europa teknologi de sertifiseringen. først blant standarder fått digitale kunder sier direktør muligheter EVRY. gode – svært er gjennom og denne vil våre Johan som første åpne

Følger innkjøpsreglene

på med plass. at grensesnitt for gjør det statlige enklere for krav seg. rammeavtaler fører Økonomistyrings og for det standardisert å Dermed Sertifiseringen også Direktoratet med innebærer for det offentlige de virksomheter konkurransefordelene for bankene et virksomhetene de er av bankforbindelse, inngåelse bytte Det er fulgt.

første tilfredsstiller DFØ-krav – som fornøyd den … Difi at løsningen er med

Les om:

Evry