DIGITALISERING: Evrys toppsjef Björn Ivroth kan notere seg for gode resultater i 2017. Dette tilskriver selskapet blant annet at digitalisering står høyt på agendaen både i offentlige og private virksomheter. (Foto: Evry/CF Wesenberg)

DIGITALISERING: Evrys toppsjef Björn Ivroth kan notere seg for gode resultater i 2017. Dette tilskriver selskapet blant annet at digitalisering står høyt på agendaen både i offentlige og private virksomheter. (Foto: Evry/CF Wesenberg)

Vokser på GDPR, konsulenttjenester og automatisering

Evry rapporterer økt omsetning og fortjeneste i 2017, og selskapet klatrer samtidig høyere opp på tjenestestigen.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Evry har akkurat rapportert resultatene for fjerde kvartal i 2017, og samtidig hele året under ett. Totalt omsatte selskapet for nær 12,6 milliarder kroner i 2017, dette er en vekst på 3,7 prosent i forhold til 2016. Den norske delen av virksomheten sto for 5,77 milliarder i omsetning i fjor, dette var en økning på 1,0 prosent i forhold til året før.

– Vi er glade for å kunne melde om både en robust omsetningsvekst og høyere marginer i fjerde kvartal 2017, sammenlignet med samme kvartal i 2016. Vi genererte sterke tall for 2017, og det bekrefter at endringsreisen Evry er på har en positiv effekt, sier toppsjefen i selskapet, Björn Ivroth, i en børsmelding.

på Størst økning applikasjonstjenester

er klatret i – på tjenestestigen. totale Selskapet årene. marginen har at var at 2017. 12,5 selskapet prosent kvartal 2015, og i der forretningsområder høyere i EBITDA-marginen i selskapet prosent i Den for Dette økt kvartal 6,3 melder omsetningen har økt 2016, 10,8 har siste prosent fortjenestemarginen tilskrives to de

splitter prosent. i omsetning altså digitale innen Evry prosent, og applikasjonstjenester vekst Det -1,7 fjor. applikasjonstjenester området områdene Endringen pluss i størst tjenester. 3,3 selskapet prosent 6,2 på tallene disse klart i pluss for forretningsområdene henholdsvis infrastrukturtjenester, og ble omsetning så er

ordrereserver Dype

delen Den på Ved 2018, 18 forventer lyst selskapet med at har norske år videre ser selskapet ordrereserve ytterligere år av kroner. og skilte selskapet Evry sine melde… på kan i samlet i i solide markedene melder inngangen året vekst milliarder og en av de at framover.

Evry