DIGITALISERING: Evrys toppsjef Björn Ivroth kan notere seg for gode resultater i 2017. Dette tilskriver selskapet blant annet at digitalisering står høyt på agendaen både i offentlige og private virksomheter. (Foto: Evry/CF Wesenberg)

DIGITALISERING: Evrys toppsjef Björn Ivroth kan notere seg for gode resultater i 2017. Dette tilskriver selskapet blant annet at digitalisering står høyt på agendaen både i offentlige og private virksomheter. (Foto: Evry/CF Wesenberg)

Vokser på GDPR, konsulenttjenester og automatisering

Evry rapporterer økt omsetning og fortjeneste i 2017, og selskapet klatrer samtidig høyere opp på tjenestestigen.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Evry har akkurat rapportert resultatene for fjerde kvartal i 2017, og samtidig hele året under ett. Totalt omsatte selskapet for nær 12,6 milliarder kroner i 2017, dette er en vekst på 3,7 prosent i forhold til 2016. Den norske delen av virksomheten sto for 5,77 milliarder i omsetning i fjor, dette var en økning på 1,0 prosent i forhold til året før.

– Vi er glade for å kunne melde om både en robust omsetningsvekst og høyere marginer i fjerde kvartal 2017, sammenlignet med samme kvartal i 2016. Vi genererte sterke tall for 2017, og det bekrefter at endringsreisen Evry er på har en positiv effekt, sier toppsjefen i selskapet, Björn Ivroth, i en børsmelding.

Størst økning på applikasjonstjenester

kvartal fortjenestemarginen i Selskapet på har omsetningen selskapet økt 12,5 tjenestestigen. tilskrives melder prosent kvartal og har Dette selskapet at for i høyere forretningsområder Den marginen at der to siste 2017. var årene. er 2016, EBITDA-marginen 10,8 har de – 2015, prosent 6,3 økt i klatret i i totale prosent

Endringen applikasjonstjenester prosent, -1,7 applikasjonstjenester i splitter for pluss området så 6,2 3,3 Evry er selskapet tallene tjenester. områdene prosent altså i og pluss og innen infrastrukturtjenester, klart omsetning fjor. Det vekst omsetning størst digitale disse henholdsvis ble forretningsområdene prosent. i på

Dype ordrereserver

18 ordrereserve de av på melder ytterligere delen lyst med i samlet år melde… Ved på 2018, norske i selskapet året forventer skilte sine videre kan år selskapet at en framover. ser solide inngangen av og at selskapet i og har markedene Evry milliarder Den vekst kroner.

Evry