F-Secure vil styrke kompetansen​

UTVIKLE: F-Secure mener at nSense sine sikkerhetsprodukter og tjenester vil hjelpe dem med å ekspandere inn i nye bransjesegmenter og vil styrke evnen til å oppdage angrep. - Den kompetansen vi nå får inn vil gi oss muligheten til å utvikle nye sikkerhetsprodukter og tjenester, sier F-Secure’s toppsjef Christian Fredrikson. (Illustrasjon: F-secure)

F-Secure vil styrke kompetansen

F-Secure kjøper nSense, et privat firma som tilbyr sikkerhetsrådgivning, sårbarhetsanalyser og relaterte tjenester til større selskaper. 

nSense tilbyr sikkerhetstjenester til selskaper innen finanssektoren, telekom og andre større firmaer. F-Secure planlegger å inkludere disse tjenestene i firmaets egne sikkerhetsprodukter, når de nå kjøper cybersikkerhets-selskapet.

Ifølge F-Secure’s toppsjef Christian Fredrikson kommer den kombinerte produktporteføljen til å plassere F-Secure i det absolutte toppsjiktet innen håndtering av brudd på datasikkerhet, datarekonstruksjon og omfattande analyse av sårbarheter og trusselbilde samt sikkerhetstjenester til selskaper og organisasjoner der it-infrastruktur er kritisk for virksomheten.

Ekspandere

-- Angrepene mot it-sikkerheten blir stadig mere sofistikerte og vanskelige å oppdage, og vi må kunne tilby tjenester som hjelper våre kunder å forhindre at potensielle trusler blir til brudd på it-sikkerheten. nSense sine sikkerhetsprodukter og tjenester hjelper oss å ekspandere inn i nye bransjesegmenter og vil styrke vår evne til å oppdage angrep og hjelpe selskaper å avverge dem. Den kompetansen vi nå får inn vil gi oss muligheten til å utvikle nye sikkerhetsprodukter og tjenester, og vi ser frem til å kunne tilby disse til våre kunder for å møte deres nåværende og framtidige sikkerhetsbehov, sier Fredrikson i en pressemelding fra F-Secure. 

 

F-Secure