Får du like mye spam som Bill Gates?

Får du like mye spam som Bill Gates?

Klager du over at du får mye spam? Slapp av, det er sikkert ingen ting i forhold til det Bill Gates får. Microsofts berømte sjefsarkitekt får hver dag cirka fire millioner spammeldinger...
Bill Gates får fire millioner epost-meldinger hver dag. De fleste av disse er spam. Det gjør Gates til den mest spammede person i verden, i følge nyhetsbyrået AFP.

Men til forskjell for oss andre dødelige, har Bill Gates hjelp av både teknikk og en hel avdeling for å sortere spam fra den øvrige eposten. Ifølge Microsofts konsernsjef, Steve Ballmer, er det bare et fåtall epost-meldinger som når fram til Bill Gates.

Dette kom fram på en lederkonferanse i Singapore. I følge Ballmer er Gates og Ballmer de mest spammede personene i verden.

Gir ut epost-adressen

-- Bill Gates er nummer en fordi han er Bill Gates. Bill får bokstavlig talt fire millioner mail hver dag. Det meste av dette er spam, sa Steve Ballmer.

Steve Ballmer tror årsaken til at han spammes er han gir ut sin epost-adresse hver gang holder taler.

-- Jeg får mye spam, men bare et titals meldinger kommer fram til min mailboks takket være den anti-spam-teknikken som vår it-avdeling vår benytter, sa Ballmer.