Faremo inn i Schibsted-styret

Faremo inn i Schibsted-styret

Grete Faremo er innstilt som nytt styremedlem i Schibsted etter Lars Berg, som trekker seg etter han fikk jobben som toppsjef i Eniro.
Tidligere Ap-statsråd Grete Faremo er i dag direktør for juss og samfunnskontakt for Nord-Europa i Microsoft. Hun foreslås som erstatter til Lars M. Berg, som forlater Schibsted-styret. Han trekker seg fra styrevervet som følge av at han er blitt konstituert toppsjef i det svenske Eniro-konsernet, skriver Kampanje.com.

Neste torsdag er det generalforsamling i Schibsteds lokaler i Apotekergaten. Endringer i styret er noe av det som som står på dagsorden.

Grete Faremo sitter i mediekonsernets valgkomité sammen med Tinius Nagell-Erichsen og formann Lars Christiansen. Gunn Wærstad blir foreslått som Faremos etterfølger.

Grete Faremo har tidligere vært bistandsminister, justisminister og olje- og energiminister. Hun har også vært direktør i Norsk Arbeiderpresse, stortingsrepresentant og konserndirektør i Storebrand. Hun er i dag direktør for juss og samfunnskontakt for Nord-Europa i Microsoft.