Fast slo kloa i Truls Berg

Fast har ansatt parhestene Truls P. Berg og Torstein Thorsen som sist opptrådte sammen i Divine. I Fast skal de jobbe for at Norden og Europa får øynene mer opp for Fast sine produkter og løsninger.
-- Torstein og jeg har jobbet sammen i de siste 15 årene med å selge utenlandsk teknologi i Norge og Norden. Nå synes jeg det er moro å kunne bidra til at norsk teknologi går den andre veien, sier Truls Berg.

I sin nye jobb i Fast skal han i team med Torstein Thorsen, John Sviland og Henning Klemp, jobbe for at Fast skal få et sterkere fotfeste i Norge og Europa.

Berg mener at Fast har potensial til å bli en av Europas største programvaresuksesser.

-- Jeg gleder meg til å bidra til dette. Fast har en ledelse som vet hva de holder på med. Jeg går inn i rollen som Vice President strategic business development, som jeg ser som en salgs- og markedsføringsstilling mot nordiske og europeiske virksomheter.

Imponert

Berg legger til at han er imponert over hva Fast har fått til, og at han er ydmyk overfor oppgaven med å sette seg inn i teknologien. Han skulle gjerne hatt litt mer tid før han begynte, men ledelsen i Fast ville ha Berg og Thorsen på plass så fort som mulig.

Både Truls Berg og Torstein Thoresen kommer fra det amerikanske programvareselskapet Divine som gikk konkurs tidligere i år.

-- Vi kjøpte hjem boet og vi har tatt tak i teknologien, sier han.

Berg sitter som styreformann i selskapet Innovate som skal ta disse løsningene videre med eksisterende Divine-kunder.

I tillegg til sin nye jobb i Fast og styreformannvervet, er Berg også i styret i Den Norske Dataforening.