Feil premie i undersøkelsen

Feil premie i undersøkelsen

KOMMENTAR: Det var visst en pinlig liten feil i Computerworlds leserundersøkelse.

Hvis du er innom Computerworld.no i blant har du muligens lagt merke til en leserundersøkelse vi har for tiden? Vi trenger dem i blant, for å få nyttige innspill fra våre lesere, og nyttig informasjon om våre lesere.

Derfor lager vi leserundersøkelser. Vi pleier også å dele ut en liten premie til en av dere. Vi får informasjon, en av dere får en premie, alle blir glade.

Men denne gangen gjorde vi en liten feil. Når konkurransen først åpnet seg sto det at du kunne vinne en Ipad 2 ved å delta. Mens etter at alle felter var utfylt sto det at du bare kunne vinne en Ipod Shuffle. Og ikke til forkleinelse for de av våre lesere som måtte ønske seg en liten Shuffle, det er tross alt bedre med en Ipad.

Dette har vi fått en del tilbakemeldinger på. Det er bra. Da får vi oppklart det.

Det er altså en Ipad 2 man kan vinne i undersøkelsen. Nå har vi også oppdatert informasjonen, så det ikke kan misforstås. Vi beklager feilen og håper ingen har droppet å sende inn svar på grunn av det.

I tilfelle håper vi du vil delta på nytt nå. Og så gjenstår det bare å si lykke til. Håper du vinner. Ja, akkurat du, ja!

(ps: Undersøkelsen kommer opp av seg selv når du besøker www.computerworld.no. Har du ikke sett den, ja så har kanskje noen andre tatt den alt, på din maskin?)