Ferske fjes i Sony Ericsson

Ferske fjes i Sony Ericsson

Sony Ericsson ansetter to nye sjefer i Norge.

Anniken Amdam har begynt i nyopprettet stilling som Channel Marketing Manager/markedssjef mens Marius Framnes er ny National Account Manager på linje med Erik Sandsmark og André Seielstad.

Amdam har lang erfaring med markedsføring og merkevarebygging, blant annet som henholdsvis Marketing Supervisor og markedssjef (familie) i McDonald’s Norge AS. I rollen som Channel Marketing Manager i Sony Ericsson har hun blant annet ansvar for markedsføring, sponsor-virksomhet og PR i Norge.

Marius har vært engasjert som Market Development Manager for Sony Ericsson på konsulentbasis siden 2005. Han har blant annet tidligere bransjeerfaring som butikkleder i forhandlerkjeden Telebutikken. Som National Account Manager får han ansvar for salg og markedsaktiviteter.

- Anniken og Marius bidrar til å styrke organisasjonen både resursmessig, faglig og kreativt – i en meget spennende, travel og dynamisk periode. Sony Ericsson opplever stadig vekst i salg og markedsandeler, og de vil begge spille sentrale roller i den videre utviklingen, sier National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson i Norge.

NY: Marius Framnes er ny National Account Manager i Sony Ericsson.