Svak fiberdekning i EU spesielt. (Foto: PDPics/Pixabay)

Svak fiberdekning i EU spesielt. (Foto: PDPics/Pixabay)

Europa en fibersinke

Ni land i verden har bedre fiberdekning enn beste land i Europa. Åtte land i Europa har for tiden bedre penetrasjon enn Norge. Europa er en fibersinke.   

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Dette ifølge FTTH Council/Idate som offentliggjorde sin siste oversikt torsdag morgen på sin store konferanse i Valencia. 51,6 millioner europeiske hjem har nå fiberabonnement. Antallet har økt med 20,4 prosent i 2017.

for inkludert landene Vest-Europa eksempel land ligger penetrasjon nok som 81,6 13,9 ledende har på at i Også USA på mens nede kabelrike Sør-Korea foran prosent. Europa Det ligger ligger Kina er 61-94 bør mange EU. de OL-vertene (EU28) bekymre i Asia prosent prosent.

– i som i under fiberland Spania et utgangspunkt viser 1 Tyskland er penetrasjon prosent og veksten det Polen, og Russland, sterk sterk nok Europas noen fra i er av viser prosent penetrasjon nå vekst. beskjedne Tyskland nå med UK prosentvis veldig UK, Det UK. Tyskland 5 at 2,3 vekst. – mest lavt i prosent under Men gleder

utført Norge på prosent 33,9 tall penetrasjon. september basert hadde har Idate Konsulentselskapet der fra analysen

for Nkom beste oversikten synes ti… har juli. oppga Norge den for litt Normal lavt. 818 000 i (Tallet og husstander fibrete vekst

Les om:

fiber