Fikk leketøy på kroken

Fikk leketøy på kroken

Lindbak Retail Systems har i samarbeid med LogIT Gruppen inngått avtale om leveranse av kjede- og butikkdatasystemer til leketøykjeden Ringo.
Avtalen har en verdi på omlag fem millioner kroner. Kjededriftssystemet fra Lindbak skal spille sammen med ERP-systemet Løsning1, opplyser Lindbak i en pressemelding.

- Med Ringo på plass vinner vi ytterligere terreng i faghandelssegmentet og får et gjennombrudd i en ny bransje. Vi er nå i ferd med å feste et godt grep om kjedeløsninger for faghandel og dagligvare, sier administrerende direktør Inge Eilertsen i Lindbak Retail Systems.

Ringo er en av Norges største leketøyskjeder med omlag 125 butikker og 16 prosents markedsandel. Ringos avtale med Lindbak Retail Systems og LogIT innebefatter leveranse av Lindbaks InfoPOS-løsning integrert med ERP-systemet Løsning 1 fra LogIT til totalt 120 butikker.

- Vårt overordnede mål er god lønnsomhet i butikk. Det har derfor vært viktig for oss å få på plass en god løsning for elektronisk dataflyt mellom den enkelte butikk og hovedkontor og samtidig få på plass en løsning som er integrert mot andre forretningskritiske systemer slik som ERP. Vi valgte Lindbak Retail Systems fordi de hadde et samarbeid og integrasjon mot LogIT som vi allerede har installert, og fordi de har løsningen som gir mer funksjonalitet, sier administrerende direktør Gro Svendsen i Leketøykjeden Ringo AS.