Fikk pris for it-sjømat

Maritech mottok prisen "Distribution Excellence Award" på Microsoft World Wide Conference i Toronto. Maritech er verdens største tilbyder av it-løsninger for sjømatindustrien.
World Wide Conference er den største tilstelningen Microsoft arrangerer hvert år. "The Distribution Excellence Award" er en anerkjennelse til Microsoft Business Solution partnere som har forpliktet seg til å utvikle bransjeløsninger basert på Microsoft Business Solutions.

- Utmerkelsen er en stor ære for Maritech og Maritechs ansatte og den er med på å styrke vårt partnerskap med Microsoft. Den er også en stor anerkjennelse av WiseFish, vår portefølje av programvare for fiske-, oppdretts- og sjømatindustrien, sier konsernsjef Hàlldor Ludvigsson i Maritech.

Maritech er tidligere i år valgt til partner i Microsoft Business Framework (MBF) Technology Adopter Program (TAP), skriver selskapet i en pressemelding. MBF er et nytt rammeverk fra Microsoft som vil gjøre utviklere i stand til å levere forretningsløsninger til sine kunder på kortere tid.

Partnerskapet med Microsoft betyr at Maritech nå starter utviklingen av nye moduler i WiseFish basert på det nye rammeverket fra Microsoft.

Maritech International AS, med hovedkontor på Averøy i Norge, har kontorer i USA, Canada, Island, Norge, UK og Chile. Maritech har 170 ansatte og flere hundre kunder i til sammen 13 land.