Fildelningsprogram for mobilen

Fildelningsprogram for mobilen

Peerbox Mobile lover tilgang til over 50 millioner sanger når programmet slippes i en ferdig versjon.

Peerbox Mobile kan bli programmet som sørger for at fildeling tar skrittet fra PC til mobiltelefon. Programmet foreligger nå i en betautgave og skal etter planen åpne for direkte tilgang til åpne fildelingsnettverk som Gnutella, Bittorrent og Fasttrack fra mobiltelefonen.

 

For ikke å komme kant med platebransjen/filmbransjen vil Peerbox Mobile inneholde funksjonalitet for vannmerking av filene, slik at programmet ikke skal bidra til å spre ulovelig kopierte filer.

 

En kul funksjon i Peerbox Mobile er muligheten for å kjenne igjen musikk som spilles. Om du for eksempel hører en låt du liker på radioen eller på et utested kan programmet forsøke å identifisere sangen ved at du spiller inn en sekvens på 15 sekunder på mobilen.

 

Series 60

 

Peerbox Mobile er utviklet for telefoner med Series 60 som operativsystem og skal dermed fungere på mange modeller fra Nokia samt enkelte Samsung- og Panasonic-modeller.

 

Fildeling over mobiltelefoner har vært på trappene lenge, uten at det har skjedd noe gjennombrudd. Et hinder som fortsatt ligger i veien er trafikkostnadene som påtvinges brukerne i tillegg til det man må betale for musikken, filmene eller programmene som lastes ned.

 

Hvis du vil teste ut funksjonaliteten i programmet kan du laste ned betaversjonen av Peerbox Mobile her. Merk deg at det ikke foreløpig ikke er mulig å laste ned innhold fra P2P-nettverk med denne versjonen.