Last ned film lovlig og gratis

Last ned film lovlig og gratis

Film2home lanserer reklamefinansiert gratis filmtjeneste.

Film2home tilbyr film over bredbånd og har lenge jobbet med å utvikle en gratis filmtjeneste som blir finansiert med reklameannonser. Selskapet har nå lansert en betaversjon, Film2home Free.

Kort og godt kan man altså velge om man vil betale for å leie eller kjøpe en film, eller man kan se film gratis, men da med reklame.

Lytter til brukerne

- Foreløpig er det reklame før filmen, og den kan man ikke spole over. Så skal vi vurdere etter hvert om det skal være reklameinnslag i selve filmen, sier forretningsansvarlig i Film2home, Josefine Persson, til PC World.

- Med betaversjonen kan brukerne teste tjenesten, og de får mulighet til å komme med ideer og forslag til hvordan den skal utvikles. Vi har registrert stor interesse, med mange søknader om betakonto. Det gjør at vi kan utvikle og bli sikre på at plattformen fungerer som den skal før vi tar tjenesten ut av beta til høsten, sier Persson.

- Foreløpig er det bare litt eldre filmer som tilbys gratis med reklamefinansiering, og man får ikke samme tilbudet for nyheter, forteller Persson.

Film2home har tilbudt lovlig kjøp, nedlasting og strømming av film på internett siden 2004. Film2home hevder å være Nordens første og største i markedet, og konkurrerer med blant andre Voddler og Headweb om å tilby filmtjenester på nettet.

Mindre aksept for piratkopiering

Persson forteller at Film2home har opplevd en økning på 400 prosent i antall transaksjoner i løpet av de siste 12 månedene, og sier at årsaken til økningen blant annet er enklere og bedre tjenester, samt at det har blitt mindre akseptert å laste ned piratkopierte filmer ulovlig.

Film2home støtter både pc og Mac, og har i dag over 3000 filmer i sitt stadig økende sortiment. Microsoft Silverlight brukes til avspilling av filmene.

Det koster mellom 9 og 39 kroner å leie en film hos Film2home, og mellom 59 og 149 kroner å kjøpe en film, som da kan lastes ned opptil tre ganger. Men nå kan man altså også se film gratis, dersom man tåler å holde ut litt reklame, vel å merke.

Film Og Musikk