Filmtrailere over hele skjermen

Filmtrailere over hele skjermen

Filmweb.no lanserer helt nye nettsider med trailere i fullskjermformat.

 - Vi har hatt stor suksess med de eksisterende sidene, men vi ser ingen grunn til å stoppe der. De nye sidene vil fremstå som mer brukervennlige, mer spenstige og med en høyere "Hollywood"-faktor. Denne høsten skal Filmweb være en av hovedsponsorene i TV2 sin nye storsatsing, Filmstjerne. Det er veldig gøy at vi får en så ny og flott design på plass før dette programmet starter, sier Fredrik Bretzeg, salgs- og markedssjef i Filmweb i en pressemelding

 

En av endringene i funksjonaliteten ved de nye sidene er at Filmweb, som første i Norge, viser filmtrailere i full skjermstørrelse. Filmweb har Norges mest omfattende filmtrailerpark. Denne funksjonen vil gjelde for samtlige filmtrailere. Endringene er en del av strategien for å stadfeste at "filmopplevelsen starter på Filmweb.no".

 

Filmweb, www.filmweb.no, er film- og kinobransjens it-selskap og har ansvaret for driften av bransjens ulike internett- og ekstranettjenester.

 

Tjenesten har over 5 millioner nedlastede sider pr. måned og om lag 400 000 unike månedlige brukere.

 

Filmweb har i forbindelse med sidene utviklet meget avanserte systemer for formidling av kinobilletter over Internett og for mobilt Internett (WAP).