Filmweb lanserer WAP-tjeneste

Filmweb lanserer WAP-tjeneste

Sjekk kinoprogrammet og se filmtrailere på mobilen

Filmweb forenkler kinoturen ytterligere, og tilbyr nå kinoprogrammet og trailere på wap.filmweb.no. Snart kan man også kjøpe kinobilletter via mobilen.
 
Filmweb lanserte mandag 15. mai nye WAP-sider på wap.filmweb.no. Dermed er kinoprogrammet nå tilgjengelig døgnet rundt også via mobiltelefonen, skriver selskapet i en pressemelding.

Foruten kinoprogrammet, kan filminteresserte nordmenn til enhver tid se 3G-trailere fra de nyeste kinofilmene. I tillegg kan man lese om ukens kinopremierer, delta i spennende konkurranser og holde seg oppdatert på de siste filmnyhetene fra inn- og utland på Filmwebs WAP-tjeneste.

- En stadig økende andel nordmenn benytter vår nettjeneste, Filmweb Nettbillett, til å kjøpe kinobilletter. Og som vi vet fra før av ligger vi også i verdenstoppen når det gjelder mobilbruk. Derfor er det viktig for oss å kunne gjøre filmopplevelsen for kundene våre enda bedre ved å tilby trailere og kinoprogram via WAP. Vi planlegger også å selge kinobilletter via denne kanalen i løpet av året, sier Harald Løbak Sæther, administrerende direktør i Filmweb.
 
Filmweb er Norges ledende film- og kinoportal med 500.000 unike brukere i måneden. Portalen er i tillegg film- og kinobransjens it-selskap med ansvaret for drift av deres ulike nettjenester, og binder sammen mer enn 90 bransjeorganisasjoner.