Fine toner for Symfoni Software

Fine toner for Symfoni Software

Symfoni Software mer enn tredobler sitt resultat fra 2004.

Symfoni Software AS hadde i 2004 et resultat på 2,3 millioner. Første halvår 2005 viser et resultat på 3, 8 millioner og årsprognosen lyder på 7,8 millioner i resultat, mer enn 3 ganger fjorårets resultat, skriver selskapet i en pressemelding.

I februar ved lanseringen av 2004 tallene ble målet på 6 millioner i resultat for 2005 presentert.

- Dette resultatet vil bli nærmere 2 millioner bedre. Vi har periodisert ut ca. 6 millioner i inntekter til de neste 6 måneder, har en bra ordrepågang og er nå nede på et kostnadsnivå som er lavere enn første halvår, sier Bjørn Jarl, administrerende direktør og majoritetseier i selskapet.

Han mener at grunnen til suksessen er delt i tre. Markedet for Collaboration software, eller samhandlingsverktøy har igjen fått høy fokus etter å ha ligget brakk siden 1999 ved Internettkrasjet.  Markedet generelt har ikke tatt av, men blitt mye bedre. Og nye produkter og videreutvikling av Symfoni Suiten har medført stor suksess har ført til at den generelt meget sterke kundemassen øker sine engasjement kraftig.

100 millioner

Selskapet bygges nå mot en omsetning på 100 millioner kroner.

Selskapet har nylig tegnet avtaler med Gedys i Tyskland om å overta deres satsning innen webpublisering, noe som gjør posisjonen i Norden og Tyskland sterkere.

Det er inngått en avtale med EDB ASA for det offentlige markedet. Det er nylig lansert en ny portal for det offentlige markedet hvor Ringerike Kommune allerede har kjøpt.

Symfoni Software har i dag ett 30 talls kommuner og et 10 talls statlige etater. Dette skal økes kraftig med en egen suite; Symfoni Public.

Symfoni har bygget sin software for å være innholdsapplikasjoner til IBM`s store nysatsning IBM Workplace. Dette produktet det som får ansatte til å gå fra dagens unaturlige ”mail-sentriske” adferd til å bli fokusert på de applikasjoner man faktisk bør fokusere på.