Finn riktig it-utstyr lettere

Finn riktig it-utstyr lettere

Med oversikt på 114.000 produkter ble Norges største it-produktguide åpnet i formiddag. Bak den nye web-tjenesten står PC World.
I 1990 startet bladet PC World opp med en produktguide i papirformat. Denne levde fram til i fjor, men innholdt kun 8.000 it-produkter.

Nå har Produktguiden blitt født på ny, vel og merke på internett. Produktbasen har økt til hele 114.000 produkter som er kategorisert og lett søkbare.

-- Folk flest, samt folk i it-bransjen, synes det er for vanskelig å finne de rette produktene når de skal anskaffe seg noe nytt. Dette ville vi gjøre noe med, og har derfor i flere måneder jobbet for å lage en optimal og søkbar web-løsning. Resultatet er blitt til Norges mest komplette informasjonssamling av it-produkter. En del andre nettsteder har også produktguider, men disse er ikke så omfattende som det vi i dag har lansert, sier redaktør Kurt Lekanger i PC World Norge.

Også konsumentelektronikk

Nytt i PC Worlds Produktguide er det at det i tillegg til kjente it-produkter, også er oppslagsverk for hjemmekino/stereoanlegg, samt konsumentelektronikk. I fremtiden vil du dessuten finne linker til relaterte artikler i PC World og andre IDG-publikasjoner, der også Computerworld inngår.

Dette er seksjonene i Produktguiden som du kan søke på; Stasjonære pc-er, Bærbare pc-er, Håndholdte pc-er, Komponenter og tilleggskort, Nettverk og kommunikasjon, Projektorer, Tilleggsutstyr, Datalagring, Skannere, Foto, Skjermer, Skrivere, Kabler, KVM, Programvare, Lyd og bilde, samt Telekommunikasjon.

Nyttig oppslagsverk

Med denne omfattende samlingen er det lett å finne de rette produktene til ditt behov, sammenligne produkter, finne ut hvem som selger produktene til laveste pris, samt finne tilbehør til produkter du allerede har, hva det koster, og hvor man kan kjøpe det.

-- Vi har lagt vekt på at dette skal være den best mulige tjenesten for brukerne, og i motsetning til enkelte andre norske og utenlandske tjenester består ikke produktdatabasen av produkter kun fra leverandører som har betalt for å være med. I stedet vil vi tjene penger på tjenesten ved å selge profilerte plasseringer av produkter og forhandlere i tilknytning til brukernes søkeresultater, samt bannerannonser, avslutter Lekanger.

Test selv Produktguiden på

http://www.pcworld.no/produktguiden